Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس سابق سازمان اقتصادي فدراسيون فوتبال،‌ درباره مهم‌ترين مسائل روز فوتبال ايران صحبت‌هاي قابل تاملي را مطرح کرد.


به گزارش خبرنگار گروه ورزشي خبرگزاري ميزان، امير عابديني رئيس سابق سازمان اقتصادي فدراسيون فوتبال به خاطر اختلافاتي که با مهدي تاج و ساير مديران فدراسيون پيدا کرد، چند هفته قبل به همکاري خود با فدراسيون پايان داد و راهي خارج از کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور نداشتن عابديني در ايران باعث شده که کمتر خبري از مصاحبه‌هاي پرسروصدا و جنجالي اين مدير بشنويم. باتوجه به حواشي روز‌هاي گذشته فوتبال ايران با امير عابديني ارتباط برقرار کرده و گفت وگويي درباره شرايط روز فوتبال ايران انجام داديم که جزئيات آن را در زير مي‌خوانيد.

* مدت‌هاست که ديگر خبري از امير عابديني در فوتبال ايران نيست.

من در سفر خارجي هستم و براي گذراندن يک دوره تخصصي مديريتي به اروپا آمده‌ و فعلا اينجا هستم.

*کم کم اين ذهنيت به وجود آمده بود که با توجه به اظهارات تندي که عليه مديريت فدراسيون فوتبال داشتيد ديگر قصد بازگشت به ايران نداريد و پناهنده خواهيد شد!

آخر براي چه بايد پناهنده شوم! اين حرف‌ها خنده‌دار است. بعد از پايان اين دوره مديريتي و انجام کارهايم به ايران باز خواهم گشت.

*در جريان اظهارات مهرداد ميناوند عليه عليرضا منصوريان و سيد مهدي رحمتي و جنجالي که در فوتبال ايران به راه افتاده قرار داريد؟

در اين فوتبال اتفاقات عجيب و غريب زياد رخ مي‌دهد و اين ماجرا هم يکي ديگر از آنهاست. به نظرم ميناوند آدم طنازي است و نبايد زياد حرف‌هاي او را جدي گرفت که اين فضاي منفي درست شود. او هميشه به همه احترام گذاشته و سعي مي‌کند براي کسي مشکلي ايجاد نکند. اتفاقي که در آن برنامه تلويزيوني هم افتاد به نظرم بيشتر به خاطر شيطنت مجري بود. نبايد اجازه مي‌داد اصطلاحاتي که درباره برخي از افراد و چهره‌هاي بزرگ است در اين برنامه مطرح مي‌شد. به هر صورت پرسپوليسي‌ها و استقلالي‌ها و مربيان و بازيکنان آن‌ها رقبايي بوده‌اند که باعث رشد يکديگر شده‌اند و کري هميشه بين آن‌ها وجود داشته است. اما برنامه تلويزيوني جاي اين مباحث نبود.

* حاشيه ديگر اين روز‌ها مربوط به پرونده احسان حاج صفي و مسعود شجاعي است. محمدرضا داورزني در مصاحبه‌اي اعلام کرد که نظام درباره آن‌ها که مقابل تيمي از رژيم صهيونيستي بازي کردند تصميم خواهد گرفت و از حضور در تيم ملي محروم مي شوند.

اعتقاد من اين است که وزارت ورزش و جوانان به هيچ عنوان نبايد در کار فدراسيون دخالتي داشته باشد. فدراسيون فوتبال قوانيني دارد که بايد به آن پايبند باشد و مستقل بودن اولين و مهم‌ترين اين قوانين است که مورد توجه فيفا هم قرار دارد. اتفاقا فدراسيون بايد بر اساس قوانين فوتبالي با اين موضوع برخورد کرده و نبايد با برخورد‌ها و اظهار نظر‌هاي احساسي و غير کارشناسي فضا را ملتهب کرد. کار وزارت ورزش اين نيست که درباره حاج صفي و شجاعي تصميم بگيرد.

* اما صحبت‌هاي محمدرضا داورزني باعث شد فيفا به اين پرونده ورود کند.

تعارف که نداريم. داورزني اصلا اين حق را ندارد که درباره تشويق يا تنبيه فوتبالي‌ها صحبتي انجام بدهد. ما در فدراسيون فوتبال کميته انضباطي، کميته استيناف و کميته اخلاق داريم که طبق قوانين آن‌ها مسوول رسيدگي به پرونده‌هاي مختلف هستند. اگر قرار است داورزني به خاطر اينکه معاون وزير است و ارتباط نزديکي با وزير ورزش دارد به خودش اجازه بدهد درباره کار‌هاي که به او مربوط نيست اظهار نظر کرده و دخالت داشته باشد، بهتر است در اين کميته‌ها را هم ببنديم و از اين پس داورزني درباره مسائل مختلف تصميم گيري کند!

* حالا به نظرشما درباره حاج‌صفي و شجاعي چه تصميمي بايد گرفته شود؟

اين موضوع جزء مواردي است که فروع است. قانون مشخصي درباره آن وجود ندارد. بايد در سکوت کامل درباره آن تصميم گيري مي‌کردند و نمي‌گذاشتند کار به اينجا کشيده شود. وقتي در قوانين فيفا و فدراسيون قانوني وجود ندارد که بر اساس آن با اين دو بازيکن برخورد صورت بگيرد، بايد در فضايي آرام درباره آن‌ها تصميم مي‌گرفتند و نبايد اين جنجال در بوق و کرنا مي‌شد. يک سري چيز‌ها هم مثل همين ماجراي رژيم صهيونيستي و بازي نکردن مقابل اين رژيم اعتقاد شخصي آدم‌ها است که خب برخي‌ها چنين اعتقادي ندارند و رفته‌اند بازي کرده‌اند! به سادگي مي‌شد با کنار گذاشتن آن‌ها از تيم ملي با اين موضوع برخورد کرد. نيازي به رسانه‌اي شدن اين تصميم‌ها و بحث‌ها نبود.

* تا زماني که شما رئيس کميته بازاريابي فدراسيون فوتبال بوديد، رسيدگي به پرونده جيووا در اختيار شما بود. اما حالا وکيل حقوقي فدراسيون فوتبال در گفت‌وگو با خبرگزاري ميزان اعلام کرده که آن‌ها صورت جلسه رسمي فسخ قرارداد با نماينده تام‌الاختيار شرکت ايتاليايي امضا کرده‌اند که برگ برنده فدراسيون در اين دعوا حقوقي به حساب مي‌آيد.

- من که الان مدت‌هاست مسئوليتي در فدر اسيون فوتبال ندارم. من از سمت خودم استعفا دادم و آقايان در مصاحبه‌هاي خود اعلام کردند که امير عابديني اخراج شده است. اين هم کاري است که آن‌ها انجام دادند. درباره جيووا، اما بايد بگويم که قبلا صورت جلسه‌اي با نماينده تام‌الاختيار آن‌ها امضا شد و قبول کرد که لباس‌هاي آن‌ها کيفيت لازم را ندارد و از استاندارد‌هاي فيفا فاصله دارد. نماينده جيووا در صورت جلسه رسما اعلام کرده که آن‌ها مقصر هستند و به همين ترتيب جيووا به هر دادگاهي شکايت کند، شکايت‌اش محلي از اعراب نخواهد داشت. يک نسخه از اين صورت جلسه نزد کفاشيان و نسخه ديگر دست مهدي تاج است.

* فدراسيون فوتبال هنوز تکليف پرونده آديداس را هم مشخص نکرده است.

تا زماني که من در فدراسيون حضور داشتم پيش‌نويس قرارداد تدوين شده مورد قبول واقع نشده و اختلاف‌نظر‌هايي به وجود آمده بود. بع از آن نمي‌دانم چه اتفاقاتي درباره آديداس رخ داده است. اما بگذاريد يک نکته‌اي را به شما بگويم! مديران فدراسيون فوتبال بيشتر دوست دارند لباس‌ها را بروند از بازار بخرند. بدون شک لباس خريدن براي آن‌ها خيلي بهتر است تا اينکه قراردادي امضا کنند و رايگان لباس بگيرند!

*وزارت ورزش و جوانان اخيرا اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسوليس را هم معرفي کرد که دو عضو اقتصادي به ترکيب هيات مديره اضافه شد.

من بعضي از اين افراد را نمي‌شناسم. اما اينکه علي اکبر طاهري در سمت خود ابقا شد کار بسيار خوبي بود. از آنجايي که وظيفه اصلي سياست گذاري و درامدزايي بر عهده هيات مديره است بايد مکانيزم فعاليت اقتصادي باشگاه با تغييرات مهمي رو‌به رو شود. طاهري اين پتانسيل را دارد که کار‌هاي اقتصادي بهتري براي پرسپوليس انجام بدهد. همين که او در سمت خود ابقا شد و پرسپوليس ثبات مديريتي خواهد داشت نويدبخش آينده‌اي خوب است.

* راستي عليرضا اسدي در شرايطي که از سمت دبيرکلي فدراسيون فوتبال برکنار شد، از سوي مهدي تاج براي شرکت در جلسه رسيدگي به شکايت ايران از عربستان در دادگاه CAS حضور پيدا کرد. در اين باره نظري نداريد؟

اسدي فوتبالي است و به قوانين و مراحل کار مسلط است و به همين دليل راهي مذاکرات شد. دليل ديگر اين بود که اقايان کسي را نداشتند به جز اسدي راهي اين مذاکره و جلسه کنند. من و محمدرضا ساکت تنها سلام و عليک کردن ساده بلد هستيم. اگر غير از اين بود و ساکت زبان انگليسي بلد بود، شک نکنيد مهدي تاج وظيفه رسيدگي به اين پرونده را هم از اسدي مي‌گرفت و دوباره به ساکت محول مي‌کرد.

انتهاي پيام/



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۱۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان لیگ سد راه کسر امتیاز از یک تیم!

به گزارش "ورزش سه"، مسعود پورمحمد به دلیل اینکه یک سال از پیگیری مطالباتش از باشگاه نفت مسجدسلیمان می‌گذرد و با وجود حکم قطعی علیه این تیم نتوانسته پول خود را دریافت کند، اسناد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر کسر امتیاز از نفتی‌ها را در اختیار ما قرار داده است.

دروازه‌بان سابق نفت مسجدسلیمان و آلومینیوم که اکنون در شمس‌آذر عضویت دارد، در این باره عنوان کرد: سال گذشته حکم قطعی بابت طلبم از باشگاه نفت مسجدسلیمان توسط کمیته تعیین وضعیت فدراسیون صادر شد؛ پس از آن هیچ‌گونه ترتیب اثری داده نشد و هیچ‌گونه تماسی از طرف باشگاه با بنده نگرفتند و حتی گفتند «منتظر باش تا پولت را بگیری!».

او ادامه داد: طبق قانون جدید کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای کسر امتیاز از باشگاه‌هایی که مطالبات طلبکاران را نمی‌دهند، بنده ۵ درصد از مبلغ حکم صادر شده توسط کمیته تعیین وضعیت را جدا از هزینه‌ی دادرسی که پیش از این واریز کرده بودم، در تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲ به حساب کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال واریز کردم.

دروازه‌بان سابق نفت مسجدسلیمان یادآور شد: کمیته انضباطی موظف بود حکم کسر امتیاز از تیم نفت را صادر کند. بنده به مدت ۲ ماه پیگیر بودم به مسؤولان این کمیته گفتم که اگر کارم انجام نمی‌شود، آن 5 درصد از پول من را برگردانید، اما امروز و فردا کردند و گفتند که انجام می‌شود. در نهایت پس از یک ماه امروز و فردا کردن، به من گفتند که آقای حسن‌زاده گفتند که  دیگر از تیم‌ها کسر امتیاز نمی‌شود و البته من نمی‌دانم واقعا آقای حسن‌زاده این صحبت را مطرح کردند یا خیر.

پورمحمد اضافه کرد: چرا به خاطر بدهیِ تیم‌های شهرداری آستارا و خوشه طلایی، این قانون اجرا شد و از آنها امتیاز کم کردند و پس از پرداخت مطالبات، امتیازها را برگرداندند ولی این اتفاق برای نفت مسجدسلیمان نمی‌افتد؟

او تصریح کرد: به دلیل اینکه تیم نفت مسجدسلیمان شانس صعود دارد، نباید این قانون برای آنها اجرا شود؟ فکر می‌کنم سازمان لیگ بخاطر فشارهای آقای قنبرزاده که از مدیران نفتی هستند، این قانون را اجرا نمی‌کند و کمیته انضباطی هم مماشات کرده و این وسط من و خیلی‌های دیگر بلاتکلیف هستیم چون حق زن و بچه‌مان را نداده‌اند.

پورمحمد ادامه داد: من تمام مدارک و نامه‌های کمیته انضباطی و فیش واریزی ۵ درصد را دراختیار رسانه شما می گذارم تا درصورت نیاز منتشر کنید، اما برای من خیلی جالب است همه اعضای کمیته انضباطی و تعیین وضعیت می‌دانند حق با من است و به آن اذعان دارند، اما انگار سازمان لیگ و آقای قنبرزاده برای‌شان حق و حقوق زن و بچه ما بازیکنان مهم نیست و به ناچار باید از دوستان به CAS شکایت کنیم.

دیگر خبرها

  • سرمربی فولاد به کمیته انضباطی دعوت شد
  • ویسی به کمیته انضباطی احضار شد
  • اظهارات جنجالی ویسی دردسرساز شد
  • ویسی به کمیته انضباطی فراخوانده شد
  • تراکتور ۲۰۰ میلیون جریمه و تهدید شد
  • تراکتور 200 میلیون جریمه و تهدید شد
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی و یک اخطار برای تراکتور
  • سازمان لیگ سد راه کسر امتیاز از یک تیم!
  • واکنش تند فجر‌ی‌ها به حکم ‌کمیته انضباطی
  • وکیل: مقابل بی‌نظمی و اخلال در فوتبال می‌ایستیم